Lunchmenu/Marktmenu

-niet op zaterdagavond-

Voorgerechten

Schorseneer met gerookte zalm
Salsifis et saumon fumé/ Salsify and smoked salmon


-of-

Cesar salad


Hoofdgerechten


Kwartel met aardpeer
Caille et topinambour/ Quail and Jerusalem artichoke
-of-
Goudbrasem en suikererwt
Dorade royale et pois gourmand/ Gilthead bream and sugar snap pea


Dessert


Dessert naar keuze
Dessert au choix/ Dessert of your choice



29,5 Euro zonder dessert, 38,5 Euro met dessert

Aanpassingen aan een gerecht of menu kunnen steeds in overleg.
Deze worden verrekend.

Voor allergenen gelieve uitleg te vragen aan de chef

Menu La Bonnotte


Voorgerechten


Gemarineerde rundsfilet met ganzenlever
Filet de boeuf mariné et foie gras/ Marinated filet of beef and foie gras
-of-
Zalm "bois boudran"
Saumon "bois bourdran"/ Salmon "bois boudran"


Hoofdgerechten


Rib eye van Holstein met salade en frietjes
Rib-eye de Holstein, salade et frites/ Rib-eye of Holstein with salad and chips
-of-

Franse duif met kruidenjus
Ramier et jus d'herbes/ French pigeon with herb jus

-of-

Gebakken Sint-Jakobsvrucht met zwarte pens

Coquille st-jacques et boudin noir/ Pan fried scallop and black pudding


Dessert


Dessert naar keuze
Dessert au choix/ Dessert of your choice

48 Euro zonder dessert, 57 Euro met dessert

Aanpassingen aan een gerecht of menu kunnen steeds in overleg.
Deze worden verrekend.

Voor allergenen gelieve uitleg te vragen aan de chef

Menukaart La Bonnotte

Voorgerechten

Schorseneer met gerookte zalm

Salsifis et saumon fumé/ Salsify and smoked salmon

€ 17,00

Cesar salad


€ 17,00

Gemarineerde rundsfilet met ganzenlever

Filet de boeuf mariné et foie gras/ Marinated filet of beef and foie gras

€ 19,00

Zalm "bois boudran"

Saumon "bois bourdran"/ Salmon "bois boudran"

€ 18,00

Hoofdgerechten

Kwartel met aardpeer

Caille et topinambour/ Quail and Jerusalem artichoke

€ 29,00

Goudbrasem en suikererwt

Dorade royale et pois gourmand/ Gilthead bream and sugar snap pea

€ 29,00

Rib eye van Holstein met salade en frietjes

Rib-eye de Holstein, salade et frites/ Rib-eye of Holstein with salad and chips

€ 33,00

Franse duif met kruidenjus

Ramier et jus d'herbes/ French pigeon with herb jus

€ 36,00

Dessert

Vanille en karamel

Vanille et caramel/ Vanilla and caramel

€ 10,00

Crème brulée


€ 10,00

Dame blanche

€ 10,00

Moelleux met vanille ijs

Moelleux et glace vanille / Moelleux with vanilla ice cream

€ 10,00