Lunch

-enkel 's middags-

Kruidige pompoensoep/ Soupe au potiron épicé/ Spicy pumpkin soup

--

Roggevleugel met aardappelmousseline/ Aile de raie et purée de pommes de terres/ Skate wing with mashed potatoes


--

Koffie

28.5 Euro

Marktmenu

-niet op zaterdagavond-

Voorgerechten

Terrine van ganzenlever/ Terrine de foie gras/ Terrine of foie gras

Of

Ceviche van zeebaars/ Ceviche de bar de mer/ Ceviche of sea bass

Hoofdgerechten


Roggevleugel met aardappelmousseline/ Aile de raie et purée de pommes de terres/ Skate wing with mashed potatoes

Of

Fazant met witloof/ Faisan et chicon/ pheasant with endive


Dessert


Dessert naar keuze
Dessert au choix/ Dessert of your choice



33 Euro zonder dessert, 41 Euro met dessert

Aanpassingen aan een gerecht of menu kunnen steeds in overleg.
Deze worden verrekend.

Voor allergenen gelieve uitleg te vragen aan de chef

Menu La Bonnotte


Voorgerechten

Italiaanse tartaar van rund met gebakken eendenlever/ Tartare italien de boeuf et foie gras/ Italian tartare with foie gras

-of-

Tartaar van zalm met oester/ Tartare de saumon et huitre/ Tartare of salmon and oyster


Hoofdgerechten

Rib eye van Holstein met salade en frietjes/ Rib-eye de Holstein, salade et frites/ Rib-eye of Holstein with salad and chips

-of-

Anjou duif met wortel en witloof/ Pigeon d'Anjou, carotte et chicon/ Anjou pigeon with carrot and endive

-of-

Zeebaars met kokkel/ Bar de mer et coque/ Sea bass and cockle


Dessert

Dessert naar keuze
Dessert au choix/ Dessert of your choice

Menu aan 53 euro zonder dessert, 60 euro met dessert

Aanpassingen aan een gerecht of menu kunnen steeds in overleg.
Deze worden verrekend.

Voor allergenen gelieve uitleg te vragen aan de chef

Menukaart La Bonnotte

Voorgerechten

Terrine van ganzenlever

Terrine de foie gras/ Terrine of foie gras

€ 20,00

Ceviche van zeebaars

Ceviche de bar de mer/ Ceviche of sea bass

€ 20,00

Italiaanse tartaar van rund met gebakken eendenlever

Tartare italien de boeuf et foie gras/ Italian tartare with foie gras

€ 22,00

Tartaar van zalm met oester

Tartare de saumon et huitre/ Tartare of salmon and oyster

€ 22,00

Hoofdgerechten

Roggevleugel met aardappelmousseline

Aile de raie et purée de pommes de terres/ Skate wing with mashed potatoes

€ 31,00

Fazant met witloof

Faisan et chicon/ pheasant with endive

€ 31,00

Zeebaars met kokkel

Bar de mer et coque/ Sea bass and cockle

€ 35,00

Rib eye van Holstein met salade en frietjes

Rib-eye de Holstein, salade et frites/ Rib-eye of Holstein with salad and chips

€ 35,00

Anjou duif met wortel en witloof

Pigeon d'Anjou, carotte et chicon/ Anjou pigeon with carrot and endive

€ 38,00

Dessert

Appel geflambeerd met calvados en vanille

Pomme flambée au calvados et vanille/ Flambéed apple with calvados and apple

€ 11,00

Café glacé


€ 11,00

Dame blanche

€ 11,00

Moelleux met vanille ijs

Moelleux et glace vanille / Moelleux with vanilla ice cream

€ 11,00