Lunch
(ook 's avonds verkrijgbaar)
Garnaalkroketje (1 stuk)/ Croquette de crevettes/ Shrimp croquette
(2 stuks +6 euro supplement)
Of
Gamba met kruidenboter/ Gamba et beurre Maître d’hotel/ Prawn with herb butter
----
Roggevleugel met salade en frietjes/ Aile de raie, salade et frites/ Skate wing with salad and chips
Of
Rib-eye van Irish Black Angus (200g) met salade en frietjes (+6 euro)/ Rib-eye de Black Angus Irlandais, salade et frites/ Rib-eye of Irish Black Angus, salad and chips
-----
Dame blanche
Of
Moelleux met vanille-ijs/ Moelleux et glace vanille/ Moelleux with vanilla ice cream
33 Euro zonder dessert, 44 Euro met dessert
Valentijnsmenu
(deze menu is enkel bestelbaar op 14 februari 's avonds)
Sharing/Hapjes
Oester
Cesar salad
Ansjovis, bladerdeeg
Loempia van mechelse koekoek
Bisque van kreeft
Labneh, abrikoos en spek
Hoofdgerechten
Coquilles met gelakt buikspek
Of
Tournedos rossini
Dessert
Pavlova van rood fruit
Menu aan 68 Euro
Menu La Bonnotte
Rundstartaar met oester/ Tartare de boeuf et huitre/ Tartare of beef with oyster
Of
Gebakken sin-jakobsvrucht met zeekraal/ Coquille st-jacques poêlée et salicorne/ Pan fried scallop with samphire
Of
Garnaalkroketjes (2 stuks)/ Croquettes de crevettes/ Shrimp croquettes
---
Witte asperge met gepocheerd ei en gerookte zalm/ Asperge blanche, oeuf poché et saumon fumé/ white asparagus with poached egg and smoked salmon
Of
Tagliata van rund/ Tagliata de boeuf/ Tagliata of beef
---
Wentelteefje met vanille-ijs/ Pain perdu et glace vanille/ French toast with vanilla ice cream
Of
Moelleux met vanille-ijs/ Moelleux et glace vanille/ Moelleux with vanilla ice cream
Of
Dame blanche
Menu aan 47 Euro zonder dessert, 58 Euro met dessert
Aanpassingen aan een gerecht of menu kunnen steeds in overleg.
Deze worden verrekend.
Voor allergenen gelieve uitleg te vragen aan de chef
Menukaart La Bonnotte
Voorgerechten
Tartaar van zalm
Tartare de saumon/ Tartare of salmon
Rundstartaar met oester
Tartare de boeuf et huitre/ Tartare of beef with oyster
Gebakken sint-jakobsvrucht met zeekraal
Coquille st-jacques poêlée et salicorne/ Pan fried scallop with samphire
Garnaalkroketjes
Croquettes de crevettes/ Shrimp croquettes
Hoofdgerechten
Rib-eye van Irish Black Angus met salade en frietjes
Rib-eye de Black Angus Irlandais, salade et frites/ Rib-eye of Irish Black Angus, salad and chips
Witte asperge met gepocheerd ei en gerookte zalm
Asperge blanche, oeuf poché et saumon fumé/ white asparagus with poached egg and smoked salmon
Tagliata van rund
Tagliata de boeuf/ Tagliata of beef
Asperges op vlaamse wijze
Asperges à la flamande/ Flemish style asparagus
Dessert
Moelleux met vanille-ijs
Moelleux et glace vanille/ Moelleux with vanilla ice cream
Dame blanche
Wentelteefje met vanille-ijs
Pain perdu et glace vanille/ French toast with vanilla ice cream