MENU LA BONNOTTE

Voorgerechten
Tartaar van tonijn met piquillo
Tartare de thon et piquillo/ Tartare of tuna with piquillo
-of-
Toast champignon met gebakken eendenlever
Toast champignon et foie gras poêlé/ Mushroom toast with pan fried foie gras


Hoofdgerechten
Goudbrasem met mossel & dijonaise
Dorade royale, moules et dijonaise/ gilt-head seabream, mussel and dijonaise
-of-
Kalfslende en zwezerik
Filet de veau et ris de veau/ Veal loin and sweet breads

Dessert
Dessert naar keuze
dessert au choix/ dessert of choice


€ 50,00
+26 voor aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht

Lunchmenu

('s avonds enkel met dessert, niet op vrijdagavond en zaterdagavond)


Voorgerechten
Toast met gerookte makreel & zalm
Toast au maquereau fumé et saumon/ Toast with smoked mackerel and salmon
-of-
Tartaar van rund met gebakken eendenlever (+3 Euro)
Tartare de boeuf et foie gras poêlé/ Tartare of beef and pan fried foie gras

Hoofdgerechten
Vlaswijting met witloof
Merlan de lin et chicon/ Flax whiting and endive
-of-
Rib-eye Holstein met salade en frietjes (+6 euro)
Rib-eye Holstein, salade et frites/ Rib-eye Holstein with salad and chips

Dessert
Dame blanche
-of-

Yoghurt & pindacrumble/ Yaourt & crumble de cacahouette/ Yoghurt & peanut crumble


28 Euro zonder dessert, 36 Euro met dessert


Aanpassingen aan een gerecht of menu kunnen steeds in overleg. Deze worden verrekend.
Voor allergenen gelieve uitleg te vragen aan de chef

Menukaart La Bonnotte

Voorgerechten

Tartaar van tonijn met piquillo

Tartare de thon et piquillo/ Tartare of tuna with piquillo

€ 22,00

Toast champignon met gebakken eendenlever

Toast champignon et foie gras poêlé/ Mushroom toast with pan fried foie gras

€ 24,00

Tartaar van rund met gebakken ganzenlever

Tartare de boeuf et foie gras poêlé/ Tartare of beef and pan fried foie gras

€ 24,00

Toast met gerookte makreel & zalm

Toast au maquereau fumé et saumon/ Toast with smoked mackerel and salmon

€ 22,00

Hoofdgerechten

Rib-eye Holstein met salade en frietjes

Rib-eye Holstein, salade et frites/ Rib-eye Holstein with salad and chips

€ 36,00

Vlaswijting met witloof

Merlan de lin et chicon/ Flax whiting and endive

€ 30,00

Goudbrasem met mossel & dijonaise

Dorade royale, moules et dijonaise/ gilt-head seabream, mussel and dijonaise

€ 34,00

Kalfslende en zwezerik

Filet de veau et ris de veau/ Veal loin and sweet breads

€ 36,00

Dessert

Yoghurt & pindacrumble

Yaourt & crumble de cacahouette/ Yoghurt & peanut crumble

€ 11,00

Dame blanche

€ 11,00

Vanille & appel

Vanille & pomme/ Vanilla and apple

€ 12,00