Lunch

(ook 's avonds verkrijgbaar)

Garnaalkroketje (1 stuk)/ Croquette de crevettes/ Shrimp croquette

(2 stuks +6 euro supplement)

Of

Carpaccio van rund/ Carpaccio de boeuf/ Carpaccio of beef

----

Kabeljauwhaas met courgette en basilicum/ Dos de cabillaud, courgette et basilic/ Cod filet with courgette and basil

Of

Rib-eye van holstein met salade en frietjes (+6 euro)/ Rib-eye de holstein, salade et frites/ Rib-eye of Holstein, salad and chips

-----

Crème brulée

Of

Dame blanche

32 Euro zonder dessert, 42 Euro met dessert

Menu La Bonnotte

Gebakken sint-jakobsvrucht met butternut/ Coquille st-jacques poêlée et doubeurre/ Pan fried scallop with butternut squash

Of

Schorseneer met gerookte zalm/ Salsifies et saumon fumée/ Salsify and smoked salmon

Of

Garnaalkroketjes (2 stuks)/ Croquettes de crevettes/ Shrimp croquettes

---

Anjou-duif met savooikool en aardappelmousseline/ Pigeon d'anjou, chou de Milan et pommes purées/ Anjou pigeon with Milan cabbage

Of

Tagliata van rund/ Tagliata de boeuf/ Tagliata of beef

---

Crème brulée

Of

Moelleux met vanilleijs/ Moelleux et glace vanille/Moelleux and vanilla ice cream

Of

Dame blanche

Menu aan 47 Euro zonder dessert, 57 Euro met dessert

Aanpassingen aan een gerecht of menu kunnen steeds in overleg.
Deze worden verrekend.

Voor allergenen gelieve uitleg te vragen aan de chef

Menukaart La Bonnotte

Voorgerechten

Carpaccio van rund

Carpaccio de boeuf/ Carpaccio of beef

€ 20,00

Gebakken sint-jakobsvrucht met butternut

Coquille st-jacques poêlée et doubeurre/ Pan fried scallop with butternut squash

€ 20,00
Schorseneer met gerookte zalm


Salsifies et saumon fumée/ Salsify and smoked salmon

€ 20,00

Garnaalkroketjes

Croquettes de crevettes/ Shrimp croquettes

€ 20,00

Hoofdgerechten

Rib-eye van holstein met salade en frietjes

Rib-eye de holstein, salade et frites/ Rib-eye of Holstein, salad and chips

€ 36,00

Kabeljauwhaas met courgette en basilicum

Dos de cabillaud, courgette et basilic/ Cod filet with courgette and basil

€ 35,00

Anjou-duif met savooikool en aardappelmousseline

Pigeon d'anjou, chou de Milan et pommes purées/ Anjou pigeon with Milan cabbage

€ 37,00

Tagliata van rund

Tagliata de boeuf/ Tagliata of beef

€ 36,00

Dessert

Crème brulée


€ 11,00

Dame blanche

€ 11,00

Moelleux met vanilleijs

Moelleux et glace vanille/Apple, calvados and vanilla

€ 11,00