MENU LA BONNOTTE

Voorgerechten
Schorseneer met gepocheerd ei en garnaal
Salsifis, oeuf poché et crevettes/ Salsify, poached egg and shrimp
-of-
Oosters gemarineerde rundsfilet
Filet de boeuf à l'orientale/ Oriental marinated beef filet


Hoofdgerechten
Kabeljauwhaas met shi take
Dos de cabillaud et shi take/ Cod filet with shi take
-of-
Hertrenkalffilet met kruidenjus (+3 euro)
Filet de cerf et jus d'herbes/ Filet of venison with herb jus

Dessert
Dessert naar keuze
dessert au choix/ dessert of choice


€ 50,00
+26 voor aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht

Lunchmenu

('s avonds enkel met dessert, niet op vrijdagavond en zaterdagavond)


Voorgerecht
Tartaar van zalm & avocado
Tartare de saumon & avocat/ Tartare of salmon & avocado

Hoofdgerechten
Filet van zeebaars met witloof
Filet de bar et chicon/ Sea bass filet with endive
-of-
Filet mignon met salade en frietjes (+6 euro)
Filet mignon, salade et frites/ Filet mignon with salad and chips

Dessert
Crème brulée


28 Euro zonder dessert, 36 Euro met dessert


Aanpassingen aan een gerecht of menu kunnen steeds in overleg. Deze worden verrekend.
Voor allergenen gelieve uitleg te vragen aan de chef

Menukaart La Bonnotte

Voorgerechten

Schorseneer met gepocheerd ei en garnaal

Salsifis, oeuf poché et crevettes/ Salsify, poached egg and shrimp

€ 21,00

Tartaar van zalm met avocado

Tartare de saumon et avocat / Tartare of salmon with avocado

€ 20,00

Tartaar van rund met gebakken ganzenlever

Tartare de boeuf et foie gras poêlé/ Tartare of beef and pan fried foie gras

€ 23,00

Oosters gemarineerde rundsfilet

Filet de boeuf mariné à l'orientale/ Oriental marinated beef filet

€ 20,00

Hoofdgerechten

Filet mignon met salade en frietjes

Filet mignon, salade et frites/ Filet mignon with salad and chips

€ 30,00

Filet van zeebaars met witloof

Filet de bar et chicon/ Sea bassfilet with endive

€ 30,00

Kabeljauwhaas met shi take

Dos de cabillaud et shi take/ Cod filet with shi take

€ 33,00

Hertenkalffilet met kruidenjus

Filet de cerf et jus d'herbes/ Filet of venison with herb jus

€ 36,00

Dessert

Moelleux met vanille-ijs

Moelleux et glace vanille/ Moelleux with vanilla ice cream

€ 11,00

Appel geflambeerd met calvados en vanille-ijs

€ 12,00

Dame blanche

€ 11,00

Crème brulée

€ 10,00