Lunch
(ook 's avonds verkrijgbaar)
Bouchotmossel met ricard/ Moules bouchot et ricard/ Bouchot mussel and ricard
Of
Garnaalkroketje (1 stuk)/ Croquettes de crevettes/ Shrimp croquettes
(2 stuks +6 euro)
----
Rib-eye van Irish Black Angus met salade en frietjes (+7 euro)/ Rib-eye de Black Angus Irlandais, salade et frites/ Rib-eye of Irish Black Angus, salad and chips (200g)
Of
Gamba met kruidenboter en patatas bravas / Gamba, beurre maître d’hotel et patatas bravas/ Prawn, herb butter and patatas bravas
-----
Café glacé
Of
Crème brulée
33 Euro zonder dessert, 44 Euro met dessert
.
Menu La Bonnotte
Kreeft met tijmboter/ Homard et beurre maître d’hotel/ Lobster with thyme butter
Of
Garnaalkroketjes (2 stuks)/ Croquettes de crevettes/ Shrimp croquettes
---
Rib-eye van Irish Black Angus met salade en frietjes/ Rib-eye de Black Angus Irlandais, salade et frites/ Rib-eye of Irish Black Angus, salad and chips (200g)
Of
Roggevleugel met aardappelmousseline/ Aile de raie et pommes purées/ Skate wing with pommes purées
---
Café glacé
Of
Crème brulée
Of
Dame blanche
Menu aan 47 Euro zonder dessert, 58 Euro met dessert
Carte La Bonnotte
Voorgerechten
Cordemossel met gember, koriander en citroengras
Moules de Corde, gingembre, coriandre et citronelle/ Corde mussel, ginger, coriander and lemon grass
Kreeft met Nantuasaus
Homard et sauce Nantua/ Lobster with Nantua sauce
Garnaalkroketjes
Croquettes de crevettes/ Shrimp croquettes
Hoofdgerechten
Rib-eye van Irish Black Angus met salade en frietjes
Rib-eye de Black Angus Irlandais, salade et frites/ Rib-eye of Irish Black Angus, salad and chips
Duo van zwartpootkip
Duo de poulet noire/ Duo of black leg chicken
Oostendse aardappel met Parijse champignon
Pomme ostendaise et champignons de Paris/ Ostend potato with button mushroom
Dessert
Crème brulée
.
Wentelteefje met vanille-ijs
Pain perdu et glace vanille/ French toast with vanilla ice cream