Lunch
(ook 's avonds verkrijgbaar)
Garnaalkroketje (1 stuk)/ Croquette de crevettes/ Shrimp croquette
(2 stuks +6 euro supplement)
Of
Tomaat & Burrata/ Tomate & burrata/ Tomato & burrata
----
Kabeljauwhaas met tomaat en sluimererwt/ Dos de cabillaud, tomate et mange-tout/ Cod filet with tomato and sugar snap pea
Of
Tartaar van rund met salade en frietjes/ Tartare de boeuf, salade et frites/ Tartare of beef with salad and chips
-----
Dame blanche
Of
Moelleux met vanille-ijs/ Moelleux et glace vanille/ Moelleux with vanilla ice cream
33 Euro zonder dessert, 44 Euro met dessert
.
Menu La Bonnotte
Gamba met kruidenboter/ Gamba et beurre maître d’hotel/ Gamba with herb butter
Of
Tartaar van rund met truffel en parmesan/ Tartare de boeuf, truffe et parmesan/ Tartare of beef with truffle and parmesan
Of
Garnaalkroketjes (2 stuks)/ Croquettes de crevettes/ Shrimp croquettes
---
Rib-eye van Irish Black Angus met salade en frietjes/ Rib-eye de Black Angus Irlandais, salade et frites/ Rib-eye of Irish Black Angus, salad and chips
Of
Gebakken sint-jakobsvrucht met grijze garnaal/ Coquille st-jacques poêlée et crevettes grises/ Pan fried scallop with grey shrimp
---
Wentelteefje met vanille-ijs/ Pain perdu et glace vanille/ French toast with vanilla ice cream
Of
Moelleux met vanille-ijs/ Moelleux et glace vanille/ Moelleux with vanilla ice cream
Of
Dame blanche
Menu aan 47 Euro zonder dessert, 58 Euro met dessert
Aanpassingen aan een gerecht of menu kunnen steeds in overleg.
Deze worden verrekend.
Voor allergenen gelieve uitleg te vragen aan de chef
Carte La Bonnotte
Voorgerechten
Cordemossel met gember, koriander en citroengras
Moules de Corde, gingembre, coriandre et citronelle/ Corde mussel, ginger, coriander and lemon grass
Carpaccio van sint-jakobsvrucht
Carpaccio de coquille st-jacques/ Carpaccio of scallop
Kreeft met Nantuasaus
Homard et sauce Nantua/ Lobster with Nantua sauce
Garnaalkroketjes
Croquettes de crevettes/ Shrimp croquettes
Hoofdgerechten
Rib-eye van Irish Black Angus met salade en frietjes
Rib-eye de Black Angus Irlandais, salade et frites/ Rib-eye of Irish Black Angus, salad and chips
Duo van zwartpootkip
Duo de poulet noire/ Duo of black leg chicken
Kabeljauwhaas met citroentijm
Dos de cabillaud et thym citron/ Cod filet with lemon thyme
Oostendse aardappel met Parijse champignon
Pomme ostendaise et champignons de Paris/ Ostend potato with button mushroom
Dessert
Crème brulée
.
Wentelteefje met vanille-ijs
Pain perdu et glace vanille/ French toast with vanilla ice cream